AnaSayfa / Genel / Kahve falında karar defteri görmek

Kahve falında karar defteri görmek

Kahve falında karar defteri görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, acılarını dindireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında karar defteri gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Kahve falında karar defteri görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ev almaya karar vermek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kararmış muz görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi kararmış görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü kararmış görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir