AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafında balık görmek

Kahve falında etrafında balık görmek

Kahve falında etrafında balık görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında etrafında balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Kahve falında etrafında balık görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında etrafı sarılmak anne baba ile ters düşüleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak kazancının günden güne artacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafa çiş yapmak kazancında da artış meydana geleceğine, fal sahibinin içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin etrafını temizlemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir