AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin etrafını temizlemek

Kahve falında caminin etrafını temizlemek

Kahve falında caminin etrafını temizlemek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında caminin etrafını temizlemek gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Kahve falında caminin etrafını temizlemek sorunlarını bitireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye tabir olunur.

Kahve falında cami etrafında dolaşmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin etrafında dolaşmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cami etrafında kalabalık görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin etrafını temizlemek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı temizlemek istenmeyen olayların yaşanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin etrafında yılan görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında evin etrafında çamur görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir