AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla etrafı yıkamak

Kahve falında suyla etrafı yıkamak

Kahve falında suyla etrafı yıkamak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında etrafı yıkamak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, işinden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kabenin etrafında su görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evin etrafında su görmek yeni çalışmalara girişileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında etrafa su dökmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında etrafa idrar yapmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir