AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafa çiş yapmak

Kahve falında etrafa çiş yapmak

Kahve falında etrafa çiş yapmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında etrafa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Kahve falında etrafa çiş yapmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etrafa kaka yapmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında etrafa idrar yapmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında etrafın yandığını görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafını süpürmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafında kalabalık görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin etrafında su görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, refah düzeyinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında etrafında kediler görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir