AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı yeşil görmek

Kahve falında etrafı yeşil görmek

Kahve falında etrafı yeşil görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, rahat nedir öğreneceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Kahve falında etrafı yeşil gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında etrafı yeşil görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafında kediler görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında etrafında böcek görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında etrafa pislemek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında evin etrafında su görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi gücünü yitireceğine delalettir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir