AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak hayırlı günler yaşayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kendini toparlayamayacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak masa görmek işinde uzmanlaşacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalettir.

Kahve falında yuvarlak ay görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ev görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak şeker görmek kısa sürede başarısının artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ekmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir