AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, karasızlık yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafında yeşillik gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek sorunların son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında evin etrafında deniz görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında polis görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında evin etrafında yılan görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında evin etrafında su görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir