AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafında kediler görmek

Kahve falında etrafında kediler görmek

Kahve falında etrafında kediler görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yeniden bir araya geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında etrafında kediler gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etrafında kediler görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında masa etrafında oturmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında etrafın yandığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Kahve falında etrafında balık görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalettir.

Kahve falında etrafı dağıtmak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında etrafa para saçmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hem de para kaybettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etrafı bulanık görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir