AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafa pislemek

Kahve falında etrafa pislemek

Kahve falında etrafa pislemek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, içine fesat düşeceğine delalettir.

Kahve falında etrafa pislemek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında etrafa pislemek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında masanın etrafında oturmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet eder.

Kahve falında etrafında balık görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafında yılan görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında etrafında kediler görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir