AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın etrafında oturmak

Kahve falında masanın etrafında oturmak

Kahve falında masanın etrafında oturmak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, güzel günlere kavuşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masanın etrafında oturmak gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında masanın etrafında oturmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında masa etrafında oturmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında masa etrafında toplanmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evin etrafını süpürmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, istediği noktalara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı toplamak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında etrafı karlı görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir