AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafa idrar yapmak

Kahve falında etrafa idrar yapmak

Kahve falında etrafa idrar yapmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Kahve falında etrafa idrar yapmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Kahve falında etrafa kaka yapmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında etrafa çiş yapmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafa para saçmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yalan söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında etrafı karanlık görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak çok sevinçli haberler alacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir