AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafı karanlık görmek

Kahve falında etrafı karanlık görmek

Kahve falında etrafı karanlık görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında etrafı karanlık gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Kahve falında etrafı karanlık görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etrafında birçok yılan görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında etrafı yeşil görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etrafında böcek görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin etrafında dolaştığını görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işarettir.

Kahve falında etrafı açık tuvalet görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etrafında kediler görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı temizlemek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir