AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafa kaka yapmak

Kahve falında etrafa kaka yapmak

Kahve falında etrafa kaka yapmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kalbinin küt küt edeceğine işarettir.

Kahve falında etrafa kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında etrafa kaka yapmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında etrafa çiş yapmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında etrafa idrar yapmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafı süpürdüğünü görmek bereketli günler geçirileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında etrafında balık görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı sarılmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında etrafı temizlemek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında evin etrafında su görmek hileye, fesada bulaşacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir