AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli börek yapmak

Kahve falında etli börek yapmak

Kahve falında etli börek yapmak sıkıntılarını çözeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında etli börek yapmak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında etli börek yapmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında etli börek yemek sıkıntılar son bulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etli börek görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside börek yapmak kişinin hayatının değişeceğine, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli börek yapmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yufka börek yapmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında hamurla börek yapmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kek börek yapmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir