AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka börek yapmak

Kahve falında yufka börek yapmak

Kahve falında yufka börek yapmak büyük tartışmaların sonlanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, mal ve para biriktireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yufka börek yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında yufka börek yapmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yufkadan börek yapmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka börek yemek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalettir.

Kahve falında yufka börek görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yufkadan börek görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet eder.

Kahve falında yufkadan börek yaptığını görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yufka böreği görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Kahve falında böreklik yufka görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir