AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli börek görmek

Kahve falında etli börek görmek

Kahve falında etli börek görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında etli börek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında etli börek yemek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında etli börek yapmak aradaki buzları eriteceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında etli börek görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek kek görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında patates böreği görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, maddi imkânlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında börek tatlı yemek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru açmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimekli börek görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir