AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek tatlı yemek

Kahve falında börek tatlı yemek

Kahve falında börek tatlı yemek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında börek tatlı yemek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında tatlı börek yemek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında börek tatlı yemek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında börek ve tatlı yemek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında börek ve tatlı görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabaklı börek yemek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı börek yemek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bayat börek yemek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir