AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimekli börek görmek

Kahve falında mercimekli börek görmek

Kahve falında mercimekli börek görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ne yöne gideceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kötü yönde hareket edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimekli börek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Kahve falında mercimekli börek görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işarettir.

Kahve falında mercimekli börek yemek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında mercimek satın almak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek istemek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu mercimek görmek hem ün sahibi olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir