AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates böreği görmek

Kahve falında patates böreği görmek

Kahve falında patates böreği görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, güzel olaylarla karşılaşılacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında patates böreği gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında patates böreği yemek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında patatesli börek görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında patates böreği görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında fırından börek almak aksiliklerin son bulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında börek hamuru görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında kek börek yapmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ıspanaklı börek görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur börek görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir