AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını boğmak

Kahve falında bir kadını boğmak

Kahve falında bir kadını boğmak hayatın kolaylaşacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını boğmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kadın boğmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını boğmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında insan boğmak maddi olanaklarının artacağına, bereketin eksileceğine inanılır.

Kahve falında birini elle boğmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında birini elleriyle boğmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılan boğmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını boğmak bunun da geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında kedi boğmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir