AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu boğmak

Kahve falında çocuğu boğmak

Kahve falında çocuğu boğmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında çocuğu boğmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında çocuğu boğmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğmak çocuklar gibi mutlu olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi boğmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi boğmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine inanılır.

Kahve falında annesini boğmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir