AnaSayfa / Genel / Kahve falında etle uğraşmak

Kahve falında etle uğraşmak

Kahve falında etle uğraşmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında etle uğraşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında etle uğraşmak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, itibarını zedeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak çok büyük destek vereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişle uğraşmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerle uğraşmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tarımla uğraşmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında cinle uğraşmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle uğraşmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir