AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişle uğraşmak

Kahve falında dişle uğraşmak

Kahve falında dişle uğraşmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, bir yandan cenaze olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişle uğraşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında dişle uğraşmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerle uğraşmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pislikle uğraşmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak işlerin büyük kazanç getireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında bebekle uğraşmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arılarla uğraşmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir