AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinle uğraşmak

Kahve falında cinle uğraşmak

Kahve falında cinle uğraşmak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında cinle uğraşmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında cinlerle uğraşmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında cinle uğraşmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle uğraşmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölülerle uğraşmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında saçıyla uğraşmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir