AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerle uğraşmak

Kahve falında dişlerle uğraşmak

Kahve falında dişlerle uğraşmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, imkânların günden güne azalacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında dişle uğraşmak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerle uğraşmak kötü ve hasta günler geçireceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında ticaretle uğraşmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaletle uğraşmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla uğraşmak sevinçli bir hayat süreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında sayılarla uğraşmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölümle uğraşmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir