AnaSayfa / Genel / Kahve falında etekleri tutuşmak

Kahve falında etekleri tutuşmak

Kahve falında etekleri tutuşmak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ancak yılmayacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etekleri tutuşmak gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında etekleri tutuşmak bunun şans olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadınla el ele tutuşmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında elele tutuşmak yapmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak işinde terfi edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir