AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak maddi anlamda zayıflayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak yeni malların alınacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir