AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, günahlarına tövbe edeceğine yorulur.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir