AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elele tutuşmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına inanılır.

Kahve falında elele tutuşmak yapmak kafa dağıtacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elele görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişiyi elele görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek hedeflerine kavuşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir