AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında eşle el ele tutuşmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşle el ele tutuşmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, heveslerinin de azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla el ele tutuşmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir