AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği etekli görmek

Kahve falında erkeği etekli görmek

Kahve falında erkeği etekli görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği etekli gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Kahve falında erkeği etekli görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giymek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etek giymiş erkek görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalettir.

Kahve falında etek giyen erkek görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir