AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek diktirmek

Kahve falında etek diktirmek

Kahve falında etek diktirmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek diktirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında etek diktirmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni etek diktirmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret eder.

Kahve falında terziye etek diktirmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına inanılır.

Kahve falında etek diktirdiğini görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında çanta diktirmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abiye elbise diktirmek rızıksız kalacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir