AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek diktirdiğini görmek

Kahve falında etek diktirdiğini görmek

Kahve falında etek diktirdiğini görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etek diktirdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında yeni etek diktirmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hayatın pahalılaşmasına delalet eder.

Kahve falında etek diktirmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sağlıklı ve zinde olacağına delalet eder.

Kahve falında etek diktirdiğini görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terziye etek diktirmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulur.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Kahve falında dik rampa çıkmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir