AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta diktirmek

Kahve falında çanta diktirmek

Kahve falında çanta diktirmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta diktirmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Kahve falında çanta diktirmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yokuştan inmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında dik bir yere tırmanmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin ağaç diktiğini görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında kendine gelinlik diktirmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, çok başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ağaç diktiğini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir