AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni etek diktirmek

Kahve falında yeni etek diktirmek

Kahve falında yeni etek diktirmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni etek diktirmek gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Kahve falında yeni etek diktirmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında etek diktirdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ailesinden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etek diktirmek tövbelerin amacına ulaşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında terziye etek diktirmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında yeni elbise diktirmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek rahat bir hayat sürüleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni dikilen ağaç görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir