AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek dikmek

Kahve falında etek dikmek

Kahve falında etek dikmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek dikmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında siyah etek dikmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek dikmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, günbegün kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etek dikmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, şansının kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkeği etekli görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel etek görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun mavi etek giymek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el etek öpmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir