AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz etek dikmek

Kahve falında beyaz etek dikmek

Kahve falında beyaz etek dikmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında beyaz etek dikmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında etek dikmek neşesine kavuşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah etek dikmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek işlerin daha kötüleşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül etek giymek işlerinin hal yoluna gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz etek görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında kısa beyaz etek görmek sıkıntıya düşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir