AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah etek dikmek

Kahve falında siyah etek dikmek

Kahve falında siyah etek dikmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına inanılır.

Kahve falında siyah etek dikmek gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Kahve falında siyah etek dikmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Kahve falında etek dikmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz etek dikmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah etek görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni siyah etek giymek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun siyah etek görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah etek giymek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renk etek görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir