AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek astarı görmek

Kahve falında etek astarı görmek

Kahve falında etek astarı görmek büyük takdir toplanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında etek astarı gördüyseniz:

  • Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız.

Kahve falında etek astarı görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında astar görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı astarı görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında astar dikmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek kılı görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına delalettir.

Kahve falında tül etek görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa kot etek görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir