AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı astarı görmek

Kahve falında ayakkabı astarı görmek

Kahve falında ayakkabı astarı görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı astarı gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında ayakkabı astarı görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında astar dikmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında etek astarı görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Kahve falında astar görmek yeni bir eve sahip olunacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı botu görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir