AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz etek görmek

Kahve falında beyaz etek görmek

Kahve falında beyaz etek görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz etek gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında beyaz etek giydiğini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz etek almak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kısa beyaz etek görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tül etek giymek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz etek dikmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, maddi güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk etek görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir