AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül etek görmek

Kahve falında tül etek görmek

Kahve falında tül etek görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında tül etek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında beyaz tül etek görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tül etek giymek ferah bir haneye sahip olunacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül etek görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tül kesmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül gelinlik görmek günah ve suç işleyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perde almak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi tül elbise görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir