AnaSayfa / Genel / Kahve falında astar dikmek

Kahve falında astar dikmek

Kahve falında astar dikmek masraflarının azalacağına, alkış alacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok zor günler geçirileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, kazancını iki kat arttıracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında astar dikmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında astar dikmek kişinin içinin daralacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında astar görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı astarı görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında etek astarı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında elma fidesi dikmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında namazlık dikmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek insanlara olan güvenin artacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan dikmek başarının düşeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir