AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife etek görmek

Kahve falında kadife etek görmek

Kahve falında kadife etek görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sorunlarının çözüleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sorunlarının da son bulacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında kadife etek gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında kadife etek görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadife pantolon görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife kutu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadife yastık görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir