AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kısa etek giymek

Kahve falında siyah kısa etek giymek

Kahve falında siyah kısa etek giymek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, son model arabaya sahip olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kısa etek giymek gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Kahve falında kısa siyah etek giymek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kısa etek giymek günah işleyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah etek görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah kısa etek görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa etek giymek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kısa etek giymek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir