AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteğini yıkamak

Kahve falında eteğini yıkamak

Kahve falında eteğini yıkamak mesleğinde uzmanlık yapacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eteğini yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında etek yıkamak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eteğini yıkamak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yırtmaçlı etek giymek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında mavi uzun etek görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eksik etek giymek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek kıvırmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında etekleri tutuşmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul eteği görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir