AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek kıvırmak

Kahve falında etek kıvırmak

Kahve falında etek kıvırmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında etek kıvırmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında etek kıvırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kıvırmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kirpik kıvırmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işaret eder.

Kahve falında kol kıvırmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kalça kıvırmak yalan söylemeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında paça kıvırmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında etek katlamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir