AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtmaçlı etek giymek

Kahve falında yırtmaçlı etek giymek

Kahve falında yırtmaçlı etek giymek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Kahve falında yırtmaçlı etek giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında yırtmaçlı etek giymek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında üst üste etek giymek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulur.

Kahve falında uzun etek giymek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, borçlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sökük etek giymek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kısa etek giymek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, arkasından gıybet edeceğine delalettir.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek zor günlerden geçeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında birinin etek giydiğini görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında dantelli etek giymek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir