AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul eteği görmek

Kahve falında okul eteği görmek

Kahve falında okul eteği görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında okul eteği gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında okul eteği görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul eteği giydiğini görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul eteği giymek çok iyi kazançlar elde edileceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül etek giymek sorunların kısa süre içinde biteceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeği etekli görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kloş etek görmek refaha erileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basma etek giymek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ekmeğine leke süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz etek ceket görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir